Overslaan en naar de inhoud gaan

DOE MEE aan de KLACHTEN Registratie

Inhoudsbeheer12

Zijn het maar een paar inwoners van Nederland, vallen de klachten wel mee ?

Zijn het maar een paar inwoners van Nederland, vallen de klachten over windturbines wel mee ?

NLVOW, NPKW, DEI en anderen verzamelen uw klachten over hinder van windturbines.

--> Doe mee en vul telkens als u hinder van windturbines ervaart ons formulier HIER in.

Om een bloemlezing te maken over wat windparken kunnen betekenen voor de leefsituatie van omwonenden. Zodat onze overheid een eerlijke milieu-effectrapportage moet maken over de hinder van windturbines. 

De vragen zijn nodig omdat onvoldoende onderzoek is gedaan naar de gevolgen voor de gezondheid, voorafgaand aan plaatsing van nog meer windturbines in Nederland. Door te wijzen op dit gebrek aan onderzoek geeft de Raad van State nu eindelijk invulling aan de uitspraken van het Europese Hof van Justitie. Bovendien zijn de normen voor plaatsing van windturbines in vergelijking met het buitenland teveel opgerekt om maar zoveel mogelijk windenergie te kunnen plaatsen. Met nare gevolgen voor velen van ons.

Deze enquête kunt u telkens weer invullen op deze website en zo geeft u ons een dossier van alle klachten die de overheid in de toekomst moet onderzoeken.

Dit is zelf geen wetenschappelijk onderzoek, het is een registratie van hinder, van klachten, die aannemelijk moet maken bij de bestuursrechter dat er gedegen en volwaardig onderzoek nodig is. Let op, dit klachtenformulier vervangt niet uw eventuele klachten aan het bevoegd-gezag, de exploitant of de omgevingsdienst: hiervandaan wordt geen lokale aktie ondernomen om de klachten trachten te verhelpen.

Bestanden
Categorie